U kunt bij ons terecht voor div. Workshops en trainingen.

Workshops zijn er voor alle professionals. Trainingen in de PUURR Rituelen alleen voor degene die met PUURR (gaan) werken!

Heeft u interesse maar nog geen inlogcode voor deze site vraag deze dan aan via mail.

Er is bij PUURR geen verplichte afname, u kunt PUURR producten bestellen en erop uw eigen manier mee werken, maar wilt u volgens het PUURR Rituelen gaan werken dan is er wel een verplichte volgorde van de basis trainingen:

Stap 1:

PUURR Product kennisdag bij wonen bij ons op locatie. En alle info over werken met PUURR, Rituelen en Treatments goed bestuderen.

Stap 2:

U besteld minimaal het PUURR Salon Basic starterspakket. Deze is incl. PUURR ZeN Massage Trainingsfilm. Training is *gratis.
De praktijktraining hiervan is verplicht. Voor deelname bij ons op locatie voor de training is het de bedoeling dat u zelf eerst al goed geoefend heeft aan de hand van de trainingsfilm. De massage is veel en vergt toewijding en goede feeling voor massage. Op de Trainingsdag bij ons ga ik ervan uit dat u alles weet en dat we de puntje op de ‘i” zetten en meer de details bespreken. Bestel uw pakket ruim op tijd zodat u, u goed kan voorbereiden op deze training.

Stap 3:

U besteld het Skin Improvement pakket. Dit is een uitbreiding van het PUURR Salon startpakket en bij dit pakket ontvangt u de trainingsfilm van de behandeling. Samen met de ZeN Massage heeft u dan een complete behandeling met massage geleerd, de basis van een PUURR Ritueel. Deze training is niet verplicht maar bij voldoende deelname kan deze wel gratis gevolgd worden bij ons op locatie.

Na deze 3 stappen bent u PUURR Salon. En kunt u bepaalde producten/tools als PUURR Salon inkopen! En andere trainingen volgen. De workshops zijn ook voordeliger voor PUURR Salons!

U kunt dus ook ev. de andere trainingen van de diverse rituelen gaan doen. Sommige hebben een verplichte training bij ons in de trainingsstudio. Maar er zijn ook rituelen die u aan de hand van de trainingsfilm kunt gaan doen.

U besteld het pakket van de desbetreffende training. En ontvangt daarbij altijd de trainingsfilm. Pakketten zijn dus incl. training!

Werkt u al met PUURR en wilt u later aan de trainingen deelnemen dan dient u ook eerst het PUURR Salon Basic pakket te bestellen. Dit pakket bevat voornamelijk kleine verkoop verpakkingen, zodat er klein gestart kan worden. Mocht u dus dubbele producten hebben dan kunt u deze ook verkopen!

Is het meer dan 6 maanden geleden dat u producten besteld heeft.
Dan dient u voordat u weer deel kan nemen aan trainingen, minimaal het PUURR Salon Basic pakket opnieuw te bestellen.
En het desbetreffende pakket van de training. Dit om zo exclusiviteit voor PUURR Salons te garanderen!

 

Trainingsdagen : (voorlopige data’s, wijzingen voorbehouden) Is een training vol dan komt er een datum van training bij, als het mogelijk is in dezelfde maand. Rood = Training volgeboekt.
*Trainingen zijn gratis bij minimaal 4 deelnemers. Zijn er minder dan wordt de datum verplaats.
Wilt u toch al deelnemen dan komen er € 75,00ex. kosten bij !

Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang training,
wordt 50% Trainingskosten in rekening gebracht! á € 37,50 ex.
Bij annulering binnen 1 week voor training wordt er 100% berekend € 75,00 ex.
Als er maar 1 persoon overblijft gaat de training niet door. Of moet worden omgezet naar een privetraining! (extra kosten bij training van € 150,00 ex.)

Trainingsdata’s vindt u bij de desbetrefende training.