Even voorstellen !

Ik ben Monique Tsang-de Jong sinds 1993 eigenaresse van Hair- & Beautysalon Face to Face te Rotterdam. Door mijn bevindingen in de beautybranche ben ik, in samenwerking met een bedrijf die natuurcosmetica maakt, in 2013 begonnen met mijn eigen huidverzorgingslijn PUURR.

PUURR is een jong en klein bedrijf en zeer persoonlijk. Inmiddels zijn er al meer dan 400 afnemers waarvan ruim 250  “PUURR”-salons. Waar u terecht kunt voor diverse PUURR Rituelen. Dit zijn gezichtsbehandelingen met meer Zen. Lees er alles over op de site.
Naast de PUURR Salons zijn er ook salons die werken met PUURR maar dan naar eigen visie.
Steeds meer en meer raakt een ieder overtuigd van de kracht van PUURR. Niet alleen door de onderscheidende behandelingrituelen maar bovenal de kwaliteit van de producten.

VISIE

In producten: Persoonlijke uiterlijke verzorging is belangrijk voor de mens. Op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen die juist niet goed zijn voor de huid.
Er is een toename in de vraag naar producten op een zo natuurlijke mogelijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden waardoor zij niet toegankelijk zijn voor ieder. Hier speelt PUURR op in.
In de salon: Er kan er veel meer preventief gewerkt worden aan een goede algehele gezondheid. Dit doen we bij PUURR, door volgens de T.C.M. methode te werken. Eeuwen oude massagetechnieken die werken op een betere energiedoorstroming (Chi) in de energiebanen (meridianen) in ons lichaam. Vraag er naar bij uw PUURR Salon of lees er alles over hier op de site.

MERK

Een professionele producten lijn van Nederlandse bodem.

Door jarenlang zelf als schoonheidsspecialiste werkzaam te zijn was ik in 2012 op zoek naar een ander merk. Ik wilde het net even anders, zo natuurlijk mogelijk en in airless verpakkingen. Zo blijft de kwaliteit beter bewaard en heb je ook minder conservering nodig en het is veel hygiënischer. Een mooi totaalconcept voor een redelijke prijs.

Geen toeters en bellen en geen verplichtingen. Zo startte ik met een vrij kleine compacte eigen lijn “PUURR”. In eerste instantie voor eigen gebruik in mijn salon. Al snel wilde ik meer specialistische producten en om deze voordeliger te kunnen laten produceren, was het raadzamer om grotere hoeveelheden te laten maken. Zo kwam het idee om het uit te zetten naar meerdere salons. En dat was, zo bleek, een gat in de markt!

Ik zeg altijd; PUURR kan vrij toegankelijk zijn en mooie concepten bieden maar als het product niet goed zou zijn, zou het nu niet meer bestaan. RAAK OVERTUIGT VAN DE KRACHT VAN PUURR!

PUURR biedt een totaalconcept om de ultieme beleving van beauty en well-being te garanderen. Onze kwalitatief hoogwaardige producten met een natuurlijk karakter voor Face, Body en Wellness zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze behandelingen.

Kiezen voor PUURR is kiezen voor een totaalconcept met een persoonlijk karakter.

Wat biedt PUURR u:

  • Compacte verzorgingslijn voor elke huidtype. Vanaf 95 tot 100% natuurlijk
  • Bevat geen ingrediënten die u niet in uw producten wilt hebben.
  • Is NIET hormoonverstorend!
  • 100% natuurlijke mineralen make-up lijn PUURR LooK
  • Unieke behandelmethode’s waarin huidverbetering en wellness samengaan “Rituelen”.
  • Wellness producten voor het lichaam

Nieuwsgierig naar een PUURR Ritueel bekijk filmpje op deze site en vindt een salon bij u in de buurt.

Graag tot ziens.

Vriendelijke groet,

Monique Tsang-de Jong