Welkom bij PUURR Skin Care…

Zoals de naam al zegt een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter.
De producten zijn niet op dieren getest en vrij van parabenen en mineralen oliën en zijn er voor verschillende huidtype’s.

Niet alle producten zijn 100% puur. Wilt u 100% puur dan zijn dat alle oliën maar ook bij de productlijnen Organic en Expert spreken we vanaf 99% puur en sommige ook biologisch! De ingrediënten staan op het product en bij het product vermeld op deze site.

Daarin zijn wij volledig transparant! Check deze altijd, 100% puur wil niet zeggen dat u geen allegische reactie kan krijgen.

Het merendeel is Vegan bekijk hier de lijst!

De verpakkingen zijn merendeels airless waardoor er minder conservering in hoeft en de kwaliteit gewaarborgt blijft. Dat er nog crèmes in potten verkocht worden is vreemd, daar anti-oxydanten oxyderen bij zuurstof en dan hebben we het nog niet over de hygiëne! Daarom kiezen wij bij PUURR voor airless verpakkingen en recyclebaar kunststof en glas.

Gooi uw verpakkingen wel bij plastics of glas dan helpt u daarin mee!

Op deze shop kunt u de PUURR producten bestellen. U kunt alles lezen over onze unieke behandelingsmethode “PUURR Rituelen” en kunt u een PUURR salon vinden bij u in de buurt waar u zelf kunt ervaren wat PUURR voor u kan doen!

VISIE

Persoonlijke uiterlijke verzorging is belangrijk voor de mens. Op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten op een zo natuurlijke mogelijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat, omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden, waardoor zij niet toegankelijk zijn voor een ieder.

Hier speelt PUURR op in!

Al meer dan 400 salons die met PUURR werken waarvan meer dan 250 unieke PUURR salons waar u terecht kunt voor de onderscheidenden PUURR Rituelen ontdek ze hier op deze site! Steeds meer en meer raakt ieder overtuigd van de kracht van PUURR niet alleen door de onderscheidende behandelingrituelen maar bovenal de kwaliteit van de producten!

PUURR in uw salon

Wat biedt PUURR u:

  • Compacte verzorgingslijn voor elke huidtype. Vanaf 95 tot 100% natuurlijk
  • 100% natuurlijke mineralen make-up lijn PUURR LooK
  • Unieke behandelmethode’s waarin huidverbetering en wellness samengaan “Rituelen” (training in te volgen)
  • Wellness producten voor het lichaam
  • Voordelig product met een no nonsens uitstraling
  • Alleen te koop bij salons of onze webshop waarin u mee kunt delen met de winst!
  • Blijft Up to Date in vernieuwingen in producten en behandelingen.
  • Ruime promotiemateriaal o.a. Samples, folders, posters, tasjes, diverse displays etc.
  • Geen verplichte startersorder
  • Gratis levering vanaf € 100,00 ex. (zie voorwaarden)

Interesse in werken met PUURR in uw salon. Op de inlogpagina kunt u zich als professional registreren.
Na goedkeuring kunt u opnieuw inloggen en kunt u inkopen en alle info over Werken met PUURR vinden.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar info@puurr.eu. Nog geen k.v.k. nummer mail ons we helpen starters graag.