Er is bij PUURR geen verplichte afname, u kunt PUURR producten bestellen en erop uw eigen manier mee werken, maar wilt u PUURR SALON worden en volgens de PUURR Rituelen gaan werken dan is er wel een verplichte volgorde van trainingen en ervaring vereist!
De basis van massage en productkennis is veel dus toewijding en tijd om te oefenen en te leren is erg belangrijk!
U kunt er ook voor kiezen om eerst te starten met PUURR en na ervaring pas deel te nemen aan de trainingen.

Stap 1:

PUURR Product kennisdag bij wonen bij ons op locatie. En alle info over werken met PUURR, Rituelen en Treatments goed bestuderen.

Stap 2:

U besteld minimaal het PUURR Salon Basic starterspakket. Deze is incl. PUURR ZeN Massage Trainingsfilm.
De training is dus *gratis! De praktijktraining hiervan is verplicht. Voor deelname bij ons op locatie voor de training is het de bedoeling dat u zelf eerst al goed geoefend heeft aan de hand van de trainingsfilm. De massage is veel en vergt toewijding en goede feeling voor massage. Op de Trainingsdag bij ons ga ik ervan uit dat u alles weet en dat we de puntje op de ‘i’ zetten en meer de details bespreken. Bestel uw pakket ruim op tijd zodat u, u goed kan voorbereiden op deze training.

Stap 3:

U besteld het Skin Improvement pakket. Dit is een uitbreiding van het PUURR Salon startpakket en bij dit pakket ontvangt u de trainingsfilm van de behandeling. Samen met de ZeN Massage heeft u dan een complete behandeling met massage geleerd, de basis van een PUURR Ritueel. Deze training is niet verplicht maar bij voldoende deelname kan deze wel gratis gevolgd worden bij ons op locatie.

Na deze 3 stappen bent u PUURR Salon. En kunt u bepaalde producten/tools als PUURR Salon inkopen! En andere trainingen volgen. De workshops zijn ook voordeliger voor PUURR Salons!

U blijft PUURR Salon als u minimaal om de 6 maanden besteld en u uw basis aan PUURR Producten compleet heeft!

Het inkopen en werken met PUURR is alleen voor gediplomeerde schoonheidsspecialiste van een gedegen opleiding.
Onze praktijktrainingen zijn er voor de ervaren schoonheidsspecialistes. Toewijding en tijd om te oefenen is een must!

*Trainingen zijn gratis bij minimaal 4 deelnemers. Zijn er minder dan wordt de datum verplaats.
Wilt u toch al deelnemen dan komen er € 75,00ex. kosten bij !