Even voorstellen!

Ik ben Monique Tsang-de Jong sinds 1993 eigenaresse van Hair & Beautysalon Face to Face te Rotterdam. Door mijn bevindingen in de beautybranche ben ik in samenwerking met een bedrijf die natuurcosmetica maakt in 2013 begonnen met mijn eigen Huidverzorgingslijn PUURR.

Door dat ik zelf ook nog steeds werkzaam ben in de salon weet ik wat er speelt en haak ik daar op in door te blijven ontwikkelen zowel in product als in div. rituelen.

PUURR is een jong en klein bedrijf en zeer persoonlijk. Inmiddels zijn er al meer dan 400 salons die met PUURR werken waarvan meer dan 200 unieke PUURR salons waar u terecht kunt voor de onderscheidenden PUURR Rituelen ondek ze hier op deze site!

VISIE

Persoonlijke uiterlijke verzorging is belangrijk voor de mens. Op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten op een zo natuurlijke mogelijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat, omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden, waardoor zij niet toegankelijk zijn voor een ieder.

Hier speelt PUURR op in!

MERK

PUURR biedt een totaal concept om de ultieme beleving van beauty en well-being te garanderen.

Onze kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten voor Face, Body en Wellness zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze behandelingen. Vooruitstrevend in huidverbeterings behandeling. Zoals oa. unieke bindweefselmassage met speciale rollers en serums die u ook thuis kunt gebruiken, voor het beste resultaat. Huidverbeteren doet u samen met uw PUURR Specialist!

Kiezen voor PUURR is kiezen voor een totaal concept met een persoonlijk karakter.

Wat Biedt PUURR u

  • Compacte verzorginglijn voor ieder huidtype
  • Wellnesse producten voor het lichaam
  • Voordelig product met een no nonsens uitstraling.
  • Unieke behandelmethode waarin Huidverbetering en Total Wellness samengaan!

Nieuwsgierig naar een PUURR Ritueel bekijk filmpje op deze site.

En vindt een salon bij u in de buurt!

Graag tot ziens

Vriendelijke groet,
Monique Tsang-de Jong