Er is bij PUURR geen verplichte afname, u kunt PUURR producten bestellen en erop uw eigen manier mee werken, maar wilt u volgens het PUURR Rituelen gaan werken dan is er wel een verplichte volgorde van de basis trainingen. Lees er hier alles over.

U kunt dus ook ev. de andere trainingen van de diverse rituelen gaan doen. Sommige hebben een verplichte training bij ons in de trainingsstudio. Maar er zijn ook rituelen die u aan de hand van de trainingsfilm kunt gaan doen.

U besteld het pakket van de desbetreffende training. En ontvangt daarbij altijd de trainingsfilm. Pakketten zijn dus incl. training!

Werkt u al met PUURR en wilt u later aan de trainingen deelnemen dan dient u ook eerst het PUURR Salon startpakket te bestellen. Dit pakket bevat voornamelijk kleine verkoop verpakkingen, zodat er klein gestart kan worden. Mocht u dus dubbele producten hebben dan kunt u deze ook verkopen!

Is het meer dan 1 jaar geleden dat u producten besteld heeft. Dan dient u voordat u weer deel kan nemen aan trainingen, minimaal het PUURR Salon startpakket opnieuw te bestellen. En het desbetreffende pakket van de training. Dit om zo exclusiviteit voor PUURR Salons te garanderen!

LET OP PAKKETTEN ZIJN MET STERKE KORTING DUS MAAR ÉÉNMALIG TE BESTELLEN!