Een grondige productkennis is essentieel als u met PUURR gaat werken. Dit stelt u in staat om uw klanten optimaal te behandelen en te informeren.

Tijdens deze training zullen we elk product uitgebreid bespreken, waarbij u de gelegenheid krijgt om te ruiken, te voelen en te leren welke producten het beste passen bij verschillende huidtypes. We geven u praktische tips en antwoorden op al uw vragen.

Voorafgaand aan de training vragen wij u om de informatie over werken met PUURR, de Rituelen en Treatments grondig door te nemen. U vindt deze informatie onder de kop “Info PUURR: PUURR online.” Dit helpt u om goed voorbereid aan de training deel te nemen en eventuele vragen tijdens de sessie te stellen.

Deze training vindt plaats in onze Trainingsstudio in Nieuwerkerk a/d IJssel. Deelname is vrijblijvend en gratis. Let op: bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de training, wordt 50% van de trainingskosten in rekening gebracht (€ 75,00 ex. BTW). Bij niet verschijnen zonder bericht wordt 100% van de trainingskosten berekend (€ 150,00 ex. BTW).

Data en Aanmelding:

  • Di. 3 September (1 aanmelding)
  • Do. 31 Oktober

Bij minder dan 4 deelnemers wordt de training verplaatst.

Locatie: Trainingsstudio in Rotterdam
Adres: PUURR, Hoofdweg-Noord 7H, 2913 LB, Nieuwerkerk aan den IJssel

Vanaf 9:30 staat de koffie en thee voor u klaar. We beginnen om 10:00 uur en de dag zal rond 16:00 uur eindigen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via mail: info@puurr.eu

Parkeren:
U kunt gratis parkeren! Er zijn 4 parkeerplaatsen voor de deur. Mocht er geen plaats zijn, kunt u langs de straatkant parkeren.

Openbaar Vervoer:
Bus 190 (richting Gouda) stopt voor de deur. Deze bus vertrekt vanaf treinstation Rotterdam Alexander en stopt bij halte Luxemburgse zoom.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij de PUURR Productkennis Training!