Wilt u dit mooie Ritueel ondergaan kijk dan op de PUURR Salon pagina en vindt uw PUURR Salon bij u in de buurt!

Een gezichtsbehandeling met meer verdieping

Zoals u al heeft kunnen lezen is de keuze groot bij een behandeling van PUURR. Maar wat moet un kiezen of welke is voor u nu echt nodig.

Hoe maken we de juiste keuze?

Bij ons Spiritueel Ritueel laten we u een onbewuste keuze maken! Onbewust kiest u via de geurreis van het Detox Ritueel welke geur u nodig heeft.
Maar naast geur is de benadering en manier van behandelen (welke massage, meer pit of juist rust) van belang zijn.  Om daar de juist keuze in te maken kiest u een spiritueel kaart.

Er zijn 4 PUURR Spiritueel kaarten.Elke kaart staat tot een bepaalde manier van behandelen, rustig en zacht of pittig en stevig, verschillende massages met verschillende tools o.a. edelstenen, penselen en uiteraard de handen van de specialist. Een gezichtsbehandeling met een reiniging, peeling, waxen/epileren, massage, masker ed. al naar gelang de keuze en wat er nodig is voor u en uw  huid.
Bij dit ritueel is de gehele benadering waarop deze wordt toegepast aangepast naar de keuze van de kaart. En zo dus ook naar uw behoefte!

Zo zijn er bij het Spiritueel Ritueel 4 verschillende behandelingsmethodes.

  • Guang Ritueel
  • Rè Ritueel
  • Leng Ritueel
  • Hëi’án Ritueel

Elk uniek in haar methode.

Dit bijzondere Ritueel is tot stand gekomen door mijn samenwerking met Petra Melgert (o.a. Nei therapeut, MDH). Zij werkt o.a. met de biotensor, een energetisch manier van testen waarmee we dit bijzondere ritueel hebben samengesteld. Een Ritueel wat echt doet wat nodig is. De combi’s die gemaakt worden zijn uniek in alle opzichten.

Ervaar het zelf, trek een kaart! En kijk wat het u brengt!

De massages van dit Ritueel leert u aan de hand van de uitgebreide trainingsfilm en het werkboek. Deze ontvangt u bij aanschaf van dit kleine pakket. Wilt u liever op training komen dan kan dat aangevraagd worden. Bij minimale deelname van 4 personen kan deze training plaatsvinden.