Wilt u deze behandeling ondergaan kijk dan op de PUURR Salon pagina en vindt uw PUURR Salon bij u in de buurt!

De huid verbeteren dat willen we allemaal. Maar dan wel op een milde en natuurlijke manier. Bij PUURR hebben we ons Skin Improvement fase. Een fase in de gezichtsbehandeling waar we dus echt op de huidverbetering werken. In combi’s bij de Extra Intense Ritueel of ook eventueel los bij te boeken bij een kleine behandeling. Bij deze een kleine uitleg van wat we kunnen doen:

ACID PEEL

Haalt uw nieuwe huid tevoorschijn en maakt hem glad en stralend! Wat doet een fruitzuurpeeling voor uw huid? Het is een methode om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen. Het stimuleert de dikte van de huid en het collageen gehalte. Tevens verzacht het de storende rimpeltjes en pigmentvlekjes.Er zijn meerdere fruitzuurpeelings te krijgen van verschillende merken, veelal een hoog percentage. Deze worden heel kort op de huid aangebracht en irriteren meer de huid dan dat ze daadwerkelijk resultaat geven. Wij werken met 10% AHA en deze kunnen door middel van de softmask maximaal 10 minuren laten inwerken waardoor hij langzaam dieper zijn werk kan doen met meer resultaat zonder irritatie

Werkwijze:

De reiniging vindt bij PUURR altijd onder de stoom plaats. De vapazone dient minimaal gedurende 10 minuten (reiniging & peeling) aan te staan. Als we de Acid Peel Treatment doen stomen we gedurende 20 minuten. De acid peel brengen we aan na de reiniging en peeling. De softmask laten we opzwellen in de Acid peel en leggen deze vervolgens op de huid neer en bestrijken hem minimaal driemaal met de Acid peel gedurende de inwerktijd van maximaal 10 minuten. Let op de reactie van de klant en overleg hoe het aanvoelt. Anders korter laten inwerken! Belangrijk is om de huid, ph-waarde, weer te neutralizeren na de peeling, door goed na te reinigen met de Organic lotion met watjes. Dan eventueel de bindweefselroller toepassen. Daarna afsluiten met het Hyaluron Concentraat.

PUURR BINDWEEFSEL ROLLER

Door gebruik van de PUURR Bindweefselrollers stimuleren we het onderhuids bindweefsel. Zo worden de fibroblasten versterkt en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur bevordert. Dit allemaal voor een steviger, volle en frisse huid. Het stimuleert ook de doorbloeding. Dus betere opname van de voedingsstoffen!!!

Het is een perfecte combi om voor het gebruik van de bindweefselrollers het intensieve AgE Serum aan te brengen. Deze wordt direct door de huid opgenomen, waardoor u betere grip heeft op de huid met de rollers. Voor een echte booster van de huid gebruiken we na de bindweefselmassage, om de huid extra te stimuleren, de Intense Force 2 of de Intense facial Oil. Voor het beste resultaat kan de klant deze bindweefselmassage ook zelf thuis toepassen met de rollers!

EXPERT OYXGEN CELLULAIRE GEL

Deze gel voorziet de huid van een zuurstof boost. Tevens stimuleert deze de activiteit van de huidcellen en wondgenezing dankzij vitamine B5.

Gebruik: de gel kan als serum worden gedragen of als booster onder een ander serum. De zuurstof boost zorgt ervoor dat de werkstoffen uit opvolgende producten beter worden opgenomen.

Werkstoffen: Perfluorodecalin, Aloë Vera, Panthenol, Allantoin

EXPERT FADING (EYE CONTOUR) SERUM

Dit intensief werkend serum pakt het ontstaan van gezichtsrimpels aan en biedt excellente hydratatie en verhoogt de vitaliteit van de huid.

Gebruik: Aanbrengen op een gereinigde huid. U kunt deze speciaal als oogcontour serum gebruiken, maar mag ook op het gehele gezicht. Bij voorkeur na de Oxygen Celllulair gel.

Werkstoffen: Aloë Vera, Niaciamide, Acetyl hexapeptide-8, Matrixyl3000, Panthenol, Allantoin.

INTENSE HYALURON CONCENTRAAT 2%

Een anti-aging concentraat met een hoog gehalte aan Hyaluronzuur. “Hoog moleculair” wat betekent dat het werkt in de bovenste laag van de huid. Dit ziet u gelijk aan uw huid. Hyaluronzuur is van nature aanwezig in de huid en is de basis voor een collageenrijk weefsel, ze zorgt voor een huid eigen herstel en het vasthouden van vocht, waardoor er minder snel rimpels ontstaan.
Naarmate we ouder worden neem het huid eigen hyaluron gehalte af. Des te belangrijker om dit te kort aan te vullen!

Wat doet het? Denk aan een perzikvelletje wat vocht te kort komt, die ziet er ook ouder uit! Verrijk uw huid dagelijks met het concentraat onder uw Dag/Nachtcreme en zie u huid weer gaan stralen. Hij zit er voller en gladder uit!

Gebruik: Dagelijks onder de dag/nachtcreme – Na gebruik van Dermaroller – Onder en met het Intense Mask

INTENSE REPAIR COMPLEX

20% Vitamine C

Dit Intense complex bevat maar liefst 20% Vitamine C. Dit ingrediënt is niet alleen een sterke antioxidant, maar stimuleert de aanmaak van collageen. Dit powerserum draagt bij aan het behoud van een gezonde, en een verbeterde huidtextuur. Helpt age-spots vroegtijdig te verminderen. Helpt de huid te herstellen na te veel zon!

Goed bij rosacea, hyper pigmentatie en ouderwordende huid.

Vitamine C serum 20%

 • BRASSICA CAMPESTRIS SEED OIL (koolzaadolie)
  Dit is een niet-geurende olie die verzachtende en potentiële antioxiderende eigenschappen heeft voor de huid.
  Het is een rijke bron van omega-3 en omega-6 vetzuren.
 • Vitamine C 20%
 • Vitamine E
 • Acetyl-hexapeptide-8
 • Mango, Papaya, groene thee extract
 • Glycolic acid laag percentage om de penetratie van de werkstoffen te bevorderen
 • Mango-papaya extract

Gebruik: Dagelijks onder dag en/of nachtcreme voor de probleem huid. Of anders als een kuur 2x per jaar voor de normale ouderwordende huid.

Tip! Gebruik vooral na een zon vakantie om de huid te herstellen. Of na Acid peel of Biopeeling kuur.

ANTI-AGE COMPLEX

10-20 Kda Retinol & Hyaluron

Dit anti-age complex bevat o.a. laag moleculair vitamine A, vitamine B5, vitamine E, laag moleculair hyaluron en peptiden om de huid optimaal te beschermen tegen veroudering en draagt er in bij de gevolgen hiervan te vertragen.

Laat een voedend laagje achter op de huid!

*Zeer laag moleculair 10-20 Kda retinol/hyaluron serum
(*Zeer laag moleculair betekend dat het dieper door de huid kan worden opgenomen!)

 • 10-20 Kda Retinol
 • 10-20 Kda Hyaluron
 • Geen conseveringsmiddelen
 • Geen microbeads
 • Acetyl hexapeptide-8
 • Vitamine E
 • Vitamine B5
 • Vitamine B3
 • Haver extract

Gebruik: Dagelijks onder dag en/of nachtcreme voor de droge oudere huid. Of anders als een kuur 2x per jaar voor de normale ouderwordende huid.

INTENSE ALGINAAT MASK

Er zijn twee soorten maskers, “Vitamine” & “Lift”.

Alginaat is een hydrofiel polymeer dat gemaakt wordt uit zeewier. Het hoofdbestanddeel is alginezuur, een polysaccharide. Opgebouwd uit mannuronzuur en guluronzuur. Door deze bestanddelen heeft het een super sterke antibacteriële werking.

De alginaat face maskers zijn verkrijgbaar in poedervorm en verhardt, na het mengen met de juiste hoeveelheid vloeistof, in een rubberachtige consistentie waardoor dit alginaat masker gemakkelijk te verwijderen is.

De algen in de alginaat gezichtsmaskers voor het gezicht zijn wel tienmaal voedzamer aan mineralen, algen, vitamine A,B en C, dan de créme gezichtsmaskers. Uniek aan de PUURR Intense Maskers is dat we deze mengen met water en Hyaluron Concentraat. Voor meer intensiviteit brengen we onder het masker ook het Hyaluron Concentraat op het gezicht en hals aan. Doordat het masker de huid afsluit dringt deze meer in de huid voor meer voeding en dus een gladder resultaat.

TIP KUUR: (Anti-veroudering, Hyperpigmentatie)
Eventueel tweemaal keer per week drie weken lang.

Zoek een salon

Voor de actuele prijs van de behandeling of om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met uw PUURR Specialist te vinden bij PUURR Salons

Salon zoeken