Wilt u dit mooie Ritueel ondergaan kijk dan op de PUURR Salon pagina en vindt uw PUURR Salon bij u in de buurt!

Een gezichtsbehandeling met extra aandacht voor vrouwen die in blijde verwachting zijn en wel wat extra’s kunnen gebruiken.

Voor degene die in verwachting zijn, is een rugmassage heel erg welkom, maar dat wordt vaak lastig, om echt lekker ontspannen te liggen. Vandaar dat we bij dit ritueel met het PUURR warm waterkussen werken.

Een kussen die we kunnen vullen met warm water waarop de klant kan gaan liggen. Doordat deze van rubber is, kunnen we met een olie makkelijk de rug masseren, terwijl de klant op haar rug ligt. We masseren tussen de rug en het kussen in. Het warmwaterkussen vormt zich geheel naar het lichaam van de klant zodat de klant heerlijk ontspannen kan liggen. De warmte van het kussen ontspant de spieren en het zenuwstelsel.

Het resultaat van de warmte en het wiegende effect is zeer rustgevend.

Naast het warmwaterkussen zijn er ook aangepaste PUURR Aroma composities die we bij deze behandeling goed kunnen inzetten. Om zo specifiek op een eventueel probleem in te werken en om een ultieme beleving te kunnen geven. Tijdens de inwerktijd van het masker wordt er een ontspannende afvoerende reflexzone massage van voet en onderbeen toegepast.

We masseren dan met de Retreat Olie met PUURR Compositie Draining. Deze zorgt voor een afvoerende werking op het te veel aan vocht.

U kunt het Ritueel aanpassen aan de behoefte.

De massages van dit Ritueel leert u aan de hand van de uitgebreide trainingsfilm en het werkboek. Deze ontvangt u bij aanschaf van dit kleine pakket. Wilt u liever op training komen dan kan dat aangevraagd worden. Bij minimale deelname van 4 personen kan deze training plaatsvinden.