Wilt u dit mooie Ritueel ondergaan kijk dan op de PUURR Salon pagina en vindt uw PUURR Salon bij u in de buurt!

Deep tissue massage

Bij dit Ritueel begint de behandeling met een Rugcupping massage. Heerlijk ontspannend maar toch ook met een diepe werking op het bindweefsel. Met de Intense Body Oil van PUURR werken we goed op gespannen spieren in.

Na de rugcupping massage gaan we verder met de gezichtsbehandeling. Bij de reiniging onder de stoom, werken we met de Expert Cleansing oil met de Age Compositie en verkrijgen we een diepere en stimulerende reiniging omdat we daar de cups bij gebruiken.

De gezichtsmassage bij dit ritueel is zeer intensief. Een behandeling van het bindweefsel is een massage om het verslappen van de huid tegen te gaan en te corrigeren. Handmatig kan deze zeer gevoelig zijn, met de cups scheelt dit enorm. We masseren rustig en zacht en komen diep in het onderhuids bindweefsel zodat we o.a. de collageen aanmaak stimuleren. En zo de huid verstevigen en verbeteren. De Intense facial oil die we daarbij gebruiken zorgt voor de extra voeding en verbetering van de huid.

Met de Intense body oil en de cups kunnen we ook de B.B.B.-zones masseren. Zodat u naast dit Ritueel ook verstevigende anti-cellulite behandelingen kunt ondergaan.
Er wordt dan een combi gemaakt met de verwarmde Algen pakking, Cupping en Icing. Doe dit eventueel in een kuurverband voor het beste resultaat! Vraag ernaar bij uw PUURR salon.

Voor echt Resultaat geldt Regelmaat, dus zet het voort met de juiste producten voor thuis.Vraag ernaar bij uw PUURR salon.

De massages van dit Ritueel leert u aan de hand van de uitgebreide trainingsfilm en het werkboek. Deze ontvangt u bij aanschaf van dit kleine pakket. Wilt u liever op training komen dan kan dat aangevraagd worden. Bij minimale deelname van 4 personen kan deze training plaatsvinden.