Wilt u dit mooie Ritueel ondergaan kijk dan op de PUURR Salon pagina en vindt uw PUURR Salon bij u in de buurt!

Acupressuur massage

Dit ritueel begint met een Chi-ssage van 20 min. Dit is een acupressuur massage van bepaalde energie punten over het gehele lichaam. Er zijn twaalf hoofd energiebanen met honderd energie punten verspreid over het gehele lichaam. Sommige van deze punten zijn belangrijk voor onze algemene gezondheid en welzijn, om te helen en om in balans te blijven. Bij acupunctuur gebruiken ze naalden om deze punten te stimuleren. Met Chi-ssage gebruiken we onze vingers en duimen “acupressuur”. Door de energiebanen te openen en blokkades te bestrijden voorkomen we serieuze problemen. We werken dus preventief aan een gezonder lichaam.
Door regelmatig de energie doorstroming te stimuleren blijven we in optimale gezondheid omdat we dan meer in balans zijn.
U voelt wat het doet voor uw lichaam en geest. Uw behandeling begint met de ultieme ontspanning! Als gezichtsmassage kunt u evt. ook voor de Chi-Lift kiezen of onze nieuwe Golden Touch Chi-ssage. Tijdens de inwerktijd van het masker richten we ons nogmaals op bepaalde energie punten!

De massages van dit Ritueel leert u bij de Chi-ssage workshop. Meer info leest u op de website.

De Golden Touch Chi-ssage kunt u leren aan de hand van de trainingsfilm die u bij het pakket van deze massage ontvangt.