Moon Visser

Geeft o.a. Qigong, Yoga, Meditatie, Aerial Yoga, Kristal Healing, Klank Healing, Massage, Workshops, Ceremonies, Retreats, Yoga Weekends.

Het begon in 2015, tijdens een opleiding voor massage. Ik liep in Den haag door een leuk winkelstraatje en zag mijn eerste klankschaal. Ik kocht deze meteen en ben toen flink gaan oefenen. Niemand zo blij als ik toen ik deze aan het zingen kreeg. Bij dit ene schaaltje is het niet gebleven. De Magie, kracht van de klank en zijn stilte is zo helend. Nu, na vele cursussen en workshops, staan er klankschalen, kristallenschalen, drums en nog veel meer in de praktijk in Rotterdam.

Ik zal de klankschalen workshops gaan verzorgen voor PUURR. Op de opendag (1 april 2023) kunnen jullie daar al een mooie indruk van meekrijgen. Een mooi combi om tijdens een gezichtsbehandeling met klankschalen te werken.

Klanken raken je……
Voorbij je verstand en controle
Genezing kan plaats vinden
Volledig aanwezig zijn NU…….

*******

Waarom in de schoonheidssalon een klankbehandeling?

Mensen ervaren vandaag de dag veel stress in het leven. In een te hoge snelheid, waar tijd om je helemaal te ontspannen vaak er bij inschiet. Daar heeft de huid en je hele algehele gezondheid echt onder te lijden.

Als mensen een behandeling in je salon komen doen, geven ze zich echt de tijd om zich over te geven aan de vakkundigheid van jou kunnen. En willen ze graag ook ontspannen, echter voor dat lijf en hoofd stil en rustig is waardoor je behandeling ook beter beklijft. Gaat er al een behoorlijke tijd voorbij.

Met deze klanktechniek, die je makkelijk kunt leren en snel kunt toevoegen aan je behandeling. Kan je voor jezelf en je klant echt laten voelen en ervaren wat klank voor je welzijn kan doen.

Je hebt als basis drie klank schalen nodig. Daarmee kan je je klant laten aarden, ontspannen en weer helder worden na een behandeling.

Moon klank en meditatie geeft je in een 1 daagse workshop bij Puurr, alle handsvaten die je zo fijn en makkelijk kunt inzetten voor het welzijn van je klanten en een echte toevoeging en verrijking is om te geven, en zeker om mee te werken omdat je ook zelf de trillingen ervaart als je deze geeft.

Tijdens deze workshop ontvang je ook mooie handout en er wordt praktijk gericht les gegeven,
met veel aandacht om het zelf te ervaren en te geven.

Een klankvolle Groet,

MOON

Toepassing in salon:

De klankschalen gebruik je bij de behandeling als intro tijdens inwerktijden van peeling /masker voor en na je eigen massage. Moon vertelt je er alles over 😉

Vervolgens kunt u op elkaar oefenen.

Workshop 9:30 – 16:00

Minimaal 4 pers. max 9

Data’s 2023

(Bij veel animo komt er nog een datum bij, tussen haakjes het aantal ingeschreven personen)

  • Maandag 17 april (4)
  • Maandag 18 September

Opgeven via info@puurr.eu

Bestel en ben verzekerd van je plek!

Klankschalen heb je nodig op de workshop. Deze ontvang je op de workshop dag.

Komt u met het openbaar vervoer;

Bus 190 (richting Gouda) stopt voor de deur, deze komt vanaf Treinstation Rotterdam Alexander.Halte Luxemburgse zoom.

PUURR

Hoofdweg-Noord 7H
2913 LB
Nieuwerkerk aan den IJssel