Op deze pagina vindt u producten met tips van Monique!

Met bepaalde producten kan er veel meer gedaan worden om zo een onderscheidende treatment te kunnen geven! (regelmatig zal ik er meerdere toevoegen)

Ontdek ze hier !


Hydra Treatment (Hydra stamps)

Op de info & productkennis dag bespreek ik de vele mogelijkheden van de Hydra stamps maar zal ze hier nog eens benoemen. Dit is echt een 100% natuurlijk top combi! Multi inzetbaar!

 • Hydra Treatment onzuivere huid. Als er veel onzuiverheden verwijderd moeten worden is de Hydra treatment ideaal. Ze verweekt de huid en talg heel goed waardoor er na de Hydra Stamps massage makkelijker onzuiverheden verwijderd kunnen worden.
 • Toepassing: Terwijl de vapazone aanstaat reinigd u de huid met bv. de Organic cleansing oil waar enkele druppels PUURR Acné Aroma Compositie aan toegevoegd is. Daarna komt de peeling dit kan de Pure Exfoliant lotion zijn of de Scrub booster (deze niet scrubben bij actieve acne, maar dan laten inwerken). De Acid peel zou ook toegepast kunnen worden. Na de peeling/exfoliant gebruikt u de Hydra stamps ook onder de stoom! Masseer minimaal 5 min. met de hydra stamps. Daarna kunt u gemakkelijker alle onzuiverheden verwijderen. Lijnzaad en lavendel helpen daarvoor. Zie hier de technische info
 • Hydra treatment voor korte behandeling. Gebruik de stamps als massage en masker. 2 in 1 Breng eerst een bv. het Repair Complex serum of de Hyaluron Concentraat aan. En daarna voert u de Hydrastamps masssage uit.
 • Hydra treatment in combi met de gezichtsmassage. Gebruik de stamps eerst op de huid (zie hierboven) en gebruik daarna de Intense Facial Oil wissel manuele en Hydra stamps massaga af. Heerlijk!
 • Extra Intense Hydra treatment. Echt een top behandeling. Na de gezichtsmassage met de Intense Facial oil neemt u de olie op het gezicht en hals af met een warme compres. Breng Repair Complex Serum of Hyaluron Concentraat aan en voer daarna de Hydra stamps massage uit. De stamps laten een super hydraterende laagje achter op de huid. Breng daarover het Intense Lift of Vitamine mask (alginaat) aan. Echt een super mooie combi met verbluffend resultaat. Maak een foto voor en na de behandeling en zie hoe verfijnd de huid is geworden!

Voor het gebruik kunt u het filmpje bekijken die bij het product staat!

SUCCES!


Expert Oxygen Cellulaire gel

Technische uitleg waarom het een echte zuurstof booster is :

 • De gel voorziet de huid van een zuurstofboost.
 • Tevens stimuleert deze de activiteit van de huidcellen en wondgenezing dankzij vitamine B5.
 • De reden is wat technisch maar 1liter samen geperste pure perfluorodecalin moleculen wegen als 2 KG. Ze zijn dus gebonden in gesloten moleculen waardoor er een extra boost ‘schone’ zuurstof ontstaat welke ervoor zorgt dat ingrediënten zoals Vitamine B5 beter hun werk kunnen doen.

TIP VAN MONIQUE :
Een echte topper en naast dat deze gel als serum gebruikt kan worden kan het ook als masker gegeven worden!

Breng met penselen een laagje Oxygen gel aan op gelaat en hals. Bedek deze met een soft mask welke gedrenkt is in het Rozenhydrolaat. Doordat het afsluit dringen de werkstoffen nog beter in de huid! En u heeft een echte ZUURSTOF BOOST voor de huid!

Toepasbaar bij alle huidtypes. De gel kan wel prikkelend aanvoelen op een droge gevoelige huid dit kan geen kwaad maar is wel raadzaam om aan te geven.

SUCCES!


Intense Mask ( Vitamine / Age lift )

TIP VAN MONIQUE

 • Gebruik het mask eens plaatselijk als een mooi oogmasker!
 • Breng het Expert Fading serum met penselen aan.
 • Wanneer deze is in getrokken brengt u het alginaat mask aan alleen over de ogen.
 • Over de rest van het gezicht kunt u een crememasker aanbrengen.

Leuk om eens als extraatje te geven zodat ze de volgende keer een totaal masker willen. Of zet hem op de kaart als speciale oogcontour behandeling!

EyE Contour Treatment

 • EyE Contour masssage (Chi lift/Pincements)
 • Fading serum
 • Intense alginaat mask

SUCCES!